Mi a Level UP! utánpótlás program célja?

A program célja, egy most induló fiatal utánpótlás közösség kialakítása, amelynek tagjai támogatják a Szerencsejáték Zrt. hosszú távú fejlődését, innovációját, modern szemléletének erősödését. Ennek érdekében célunk, hogy a 3 éves, komplex, gyakorlatorientált fejlesztési program segítségével egy olyan csapatot hozzunk létre, akik a jövőben szakértőként, esetlegesen vezetőként meghatározó tagjai lesznek szervezetünknek.

Kinek ajánljuk a Level UP! programot?

Téged keresünk, ha úgy érzed képes vagy dinamikus szemléletet, tudást, energiát hozni, és csapatjátékosként hosszú távon is hatni szervezetünkre.

A programot frissdiplomásoknak ajánljuk, akik maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. A programba való bekerülés feltétele, hogy kezedben legyen a diplomád 2021. szeptemberére.

Szükséges korábbi munkatapasztalat a programba való bekerüléshez?

Nem, nem szükséges.

Hogyan tudok jelentkezni?

Amint megtaláltad a hozzád illő pozíciót megkezdheted a jelentkezési folyamatot. A felületen az önéletrajzod feltöltésén túl motivációs kérdésekre is válaszolnod kell. Kérjük jól gondold ezeket végig (lesz lehetőséged az űrlapot menteni és később a kérdésekre visszatérni). Ezen felül egy YouTube videó linket is kérünk tőled, melyben bemutatod magad. Minden további instrukciót és technikai részletet az adott pozíció leírásánál megtalálsz.

Csak egy pozícióra jelentkezhetek, vagy többre is?

Kérjük, hogy egy pozícióra jelentkezz! A jelentkezés során jelezheted, ha egy másik pozíció is érdekel. A Level UP! 3 éves utánpótlás programját úgy alakítottuk ki, hogy lehetőséged lesz számos terület munkáját megismerni rotáción keresztül és szervezeti szintű projektekbe bekapcsolódva.

Milyen munkaviszonyt biztosít a program?

A program első évében határozott idejű, 40 órás munkaszerződést biztosítunk, Budapesti munkavégzéssel. Ezt követően a programban jól teljesítők számára határozatlan idejű munkaszerződést kínálunk fel.

Milyen hosszú a program? Milyen kilátások nyílnak a program végeztével?

Maga a program egy 3 éves képzésorientált program, amelynek végeztével, lehetőséged nyílhat saját szakterületeden szakértői, vagy vezetői feladatok betöltésére szervezeten belül, vagy más állami vállalatoknál, intézményeknél.

Mikor indul pontosan a program és meddig jelentkezhetek?

A jelentkezési időszak május 16-tal zárul, a program pedig 2021. szeptemberében indul.

Ha elakadtál vagy kérdésed van, küldj e-mailt a levelup@szerencsejatek.hu címre és hamarosan válaszolunk.