Mi a Level UP! utánpótlás program célja?

A program célja, egy most induló fiatal utánpótlás közösség kialakítása, amelynek tagjai támogatják a Szerencsejáték Zrt. hosszú távú fejlődését, innovációját, modern szemléletének erősödését. Ennek érdekében célunk, hogy a 3 éves, komplex, gyakorlatorientált fejlesztési program segítségével egy olyan csapatot hozzunk létre, akik a jövőben szakértőként, esetlegesen vezetőként meghatározó tagjai lesznek szervezetünknek.

Mikor indul pontosan a program és meddig jelentkezhetek?

A jelentkezési időszak 2021. június 13-val zárult, a program pedig 2021. szeptemberében indul.

Kinek ajánljuk a Level UP! programot?

Téged keresünk, ha úgy érzed képes vagy dinamikus szemléletet, tudást, energiát hozni, és csapatjátékosként hosszú távon is hatni szervezetünkre.

A programot frissdiplomásoknak ajánljuk, akik maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. A programba való bekerülés feltétele, hogy kezedben legyen a diplomád 2021. szeptemberére.

Szükséges korábbi munkatapasztalat a programba való bekerüléshez?

Nem, nem szükséges.

Hogyan tudok jelentkezni?

Amint megtaláltad a hozzád illő pozíciót megkezdheted a jelentkezési folyamatot. A felületen az önéletrajzod feltöltésén túl motivációs kérdésekre is válaszolnod kell. Kérjük jól gondold ezeket végig (lesz lehetőséged az űrlapot menteni és később a kérdésekre visszatérni). Ha szeretnéd megmutatni, hogy az önéletrajzodon túl mi az, amit érdemes tudnunk rólad, készíts egy pályázati videót is, amelynek linkjét a jelentkezés során feltöltheted! Minden további instrukciót és technikai részletet az adott pozíció leírásánál megtalálsz.

Csak egy pozícióra jelentkezhetek, vagy többre is?

Kérjük, hogy egy pozícióra jelentkezz! A jelentkezés során jelezheted, ha egy másik pozíció is érdekel. A Level UP! 3 éves utánpótlás programját úgy alakítottuk ki, hogy lehetőséged lesz számos terület munkáját megismerni rotáción keresztül és szervezeti szintű projektekbe bekapcsolódva.

Milyen munkaviszonyt biztosít a program?

A program első évében határozott idejű, 40 órás munkaszerződést biztosítunk, Budapesti munkavégzéssel. Ezt követően a programban jól teljesítők számára határozatlan idejű munkaszerződést kínálunk fel.

Milyen hosszú a program? Milyen kilátások nyílnak a program végeztével?

Maga a program egy 3 éves képzésorientált program, amelynek végeztével, lehetőséged nyílhat saját szakterületeden szakértői, vagy vezetői feladatok betöltésére szervezeten belül, vagy más állami vállalatoknál, intézményeknél.

Ha elakadtál vagy kérdésed van, küldj e-mailt a levelup@szerencsejatek.hu címre és hamarosan válaszolunk.