Mi a Level UP! utánpótlás program célja?

A program célja, egy most induló fiatal utánpótlás közösség kialakítása, amelynek tagjai támogatják a Szerencsejáték Zrt. hosszú távú fejlődését, innovációját, modern szemléletének erősödését. Ennek érdekében célunk, hogy a 3 éves, komplex, gyakorlatorientált fejlesztési program segítségével egy olyan csapatot hozzunk létre, akik a jövőben szakértőként vagy vezetőként meghatározó tagjai lesznek szervezetünknek.

Mikor indul pontosan a program?

A jelentkezési időszak 2022. március 1-jén kezdődik, a program pedig 2022. szeptemberében indul.

Kinek ajánljuk a Level UP! programot?

Téged keresünk, ha úgy érzed, képes vagy dinamikus szemléletet, tudást, energiát hozni, és csapatjátékosként hosszú távon is hatni a szervezetünkre.

A programot frissdiplomásoknak ajánljuk, akik maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkeznek. A programba való bekerülés feltétele, hogy kezedben legyen a diplomád 2022. szeptemberére.

Szükséges korábbi munkatapasztalat a programba való bekerüléshez?

Nem, nem szükséges.

Hogyan tudok jelentkezni?

Amint megtaláltad a hozzád illő pozíciót megkezdheted a jelentkezési folyamatot. A felületen az önéletrajzod feltöltésén túl motivációs kérdésekre  is válaszolnod kell. Kérjük jól gondold végig ezeket (lesz lehetőséged az űrlapot menteni és később visszatérni a kérdésekre). Minden további instrukciót és technikai részletet megtalálsz az adott pozíció leírásánál.

Csak egy pozícióra jelentkezhetek, vagy többre is?

Kérjük, hogy csak egy pozícióra jelentkezz! A jelentkezés során prioritás listán jelezheted, ha egy másik pozíció is érdekel. A Level UP! 3 éves utánpótlásprogramját úgy alakítottuk ki, hogy lehetőséged legyen számos terület munkáját megismerni rotáción keresztül és bekapcsolódni szervezeti szintű projektekbe is.

Milyen munkaviszonyt biztosít a program?

A program határozott idejű, 40 órás munkaszerződést biztosítunk, budapesti munkavégzéssel.

Milyen hosszú a program? Milyen kilátások nyílnak a program végeztével?

A 3 éves, képzésorientált program végeztével lehetőséged nyílhat saját szakterületeden szakértői vagy vezetői feladatok betöltésére szervezeten belül vagy más állami vállalatoknál, intézményeknél.

Ha elakadtál vagy kérdésed van, küldj e-mailt a levelup@szerencsejatek.hu címre és hamarosan válaszolunk.