Mi a gyakornoki program célja?

A program célja a felsőfokú képzésben részt vevő fiatalok tudásának, ismereteinek, kreativitásának, energiájának bevonása a Szerencsejáték Zrt. életébe, ezzel is támogatva a hosszú távú fejlődésünket. Hiszünk abban, hogy a sikeres karrier egy jó gyakornoki hellyel kezdődhet. Számos munkatársunk kezdte karrierjét gyakornokként nálunk, akik azóta is a szervezet fontos részét képezik.

Mikor indul pontosan a program és meddig jelentkezhetek?

A jelentkezési időszak 2021. június 13-val zárult, a program pedig 2021. szeptemberében indul.

Kinek ajánljuk a gyakornoki programot?

Az egy éves programot azoknak ajánljuk, akik felsőfokú tanulmányaik utolsó éveiben vannak és az elméleti oktatás mellett valós gyakorlati tapasztalatot szeretnének szerezni, illetve hasznosítani szeretnék az eddig megszerzett tudásukat.

Hány órában tudunk foglalkoztatni?

Tudjuk, hogy az egyetemi kötelességek időt igényelnek, ezért igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni az órarendedhez és a tanulmányi feladataidhoz. A gyakornoki programunk keretében olyan kollégákat keresünk, akik heti 20-30 órában tudnak hozzájárulni a Szerencsejáték Zrt eredményeihez, fejlődéséhez.

Hogyan tudok jelentkezni?

Amint megtaláltad a hozzád illő pozíciót megkezdheted a jelentkezési folyamatot. A felületen az önéletrajzod feltöltésén túl motivációs kérdésekre is válaszolnod kell. Kérjük, jól gondold ezeket végig (lesz lehetőséged az űrlapot menteni és később a kérdésekre visszatérni). Ha szeretnéd megmutatni, hogy az önéletrajzodon túl mi az, amit érdemes tudnunk rólad, készíts egy pályázati videót is, amelynek linkjét a jelentkezés során feltöltheted! Minden további instrukciót és technikai részletet az adott pozíció leírásánál megtalálsz.

Milyen munkaviszonyt biztosít a program?

A program első évében határozott idejű munkaszerződést biztosítunk, Budapesti munkavégzéssel. Ezt követően a programban jól teljesítők számára határozatlan idejű munkaszerződést kínálunk fel.

Milyen előnyökkel jár számomra a Szerencsejáték Zrt. gyakornoki programja?

A nálunk dolgozó gyakornokoknak igazolni tudunk szakmai gyakorlati időt, illetve segíteni a szakdolgozat megírásában. A jól teljesítő és elszánt gyakornokok, lehetőséget kapnak a Level UP! utánpótlásprogramunkba való bekerülésre, illetve munkatársként folytatjuk velük a közös munkát.