A csapat, amiben dolgozol, hogyan járul hozzá a mindennapi sikerekhez?

A Kereskedelem-fejlesztési és Támogató Főosztályon mindannyian azon dolgozunk, hogy a termékeinket, illetve szolgáltatásainkat igénybe vevő belső, illetve külső ügyfelek gyorsan és hatékonyan érjék el céljaikat, legyen szó akár a heti eredmények kommunikálásáról a játékos felé, egy pénzszállítás rendeléséről a lottózós kollégák által, vagy akár a különsorsolásos akciók paramétereinek beállításáról. Olyan megoldásokat kell keresnünk, amelyek egyidőben vonzók a játékosok számára, eredményesek üzleti szempontból, illetve jól értékesíthetőek az online és offline csatornákon keresztül.

Hogyan jellemeznéd néhány szóval a csapatot, amiben dolgozol?

Rendkívül sokoldalú! A klasszikus értékesítés támogatás önmagában sok színes alterületet, sok különleges szakértelmet takar: megtalálhatóak nálunk a digitális támogató felületeket menedzselő szakértőktől, a kereskedelemtechnikai tréningek fejlesztőin át, a generális megújulást hozó kereskedelmi fejlesztések tervezői, illetve összefogói is. Ezen funkciócsoportok bővültek tavaly az üzleti elemzői feladatokkal, valamint az interaktív értékesítéssel.

Milyen szereped van a csapatban?

Az attól függ! Összefogom a főosztályon jelen lévő feladatokat, koordinálok társterületek között. Segítem a csapatom, ha elakadtak, valamint igyekszem jó környezetet kialakítani a fejlődésükhöz. Támogatom a jó ötleteket és képviselem azokat a vezetőség felé. Komplex feladatok esetén keresem a jó kérdéseket, szintetizálom az ismereteket és igyekszem elhelyezni/meghatározni a szerepünket benne.

Hogyan fejlődsz a munkád során?

Egyrészt van egy belső igényem, hogy naprakész legyek az újabb és újabb üzleti megoldásokkal, így amennyiben időm engedni, az ehhez kapcsolódó oldalak olvasója vagyok. Ezen felül folyamatosan csiszolom kommunikációmat, próbára teszem rugalmasságomat és erősen dolgozom azon, hogy fejlesszem motiválási képességem is – hiszen ebben a szerepkörömben ezekre van leginkább szükségem.

Hogy telik egy átlagos napod?

Korán kelő típus vagyok, szeretem a reggeli nyugalmat, ilyenkor hatékonyan dolgozom. Most, hogy vezető lettem ez különösen fontos lesz, mert ha beindul a nap, nincs idő fókuszált, elmélyült munkára – ezt ugyanakkor megköveti a feladat, de igényli a személyiségem is. 

 

 

 

 

 

A Szerencsejáték Zrt. egyedülálló tevékenységet végez Magyarországon. Emellett a tény mellett, mit gondolsz, miért különleges a Szerencsejáték Zrt. csapatában lenni?

Pont a szektor különlegessége miatt! Gyors vásárlói tranzakciókat kell életre hívnunk, ugyanakkor mindezt személyre szabott módon. Élményt nyújtunk, de általában nem töltenek velünk/nálunk órákat a játékosok, mint például egy egész estés mozi esetében - így itt is belép a gyorsasági faktor. Ezen felül pedig stabilan, biztonságosan és felelősen kell játékainkat szerveznünk, mely dimenziók ilyen mértékben máshol nincsenek jelen. Pont ettől lesz különleges a csapat, mert ezt mind együtt vizsgálja és keresi a legjobb megoldásokat.

Mit üzensz az esetleges jövőbeni kollégádnak?

Az aggodalmakat nyugodtan hagyd otthon, mert itt egy igazán támogató közeg, közösség vár! Ugyanakkor legyél felkészült, szorgalmas és mutasd meg az értékeid, amelyeket munkád során jól kamatoztatnál nálunk, velünk.