Miért választottad a Szerencsejáték Zrt.-t? Mit jelent számodra a vállalatnál dolgozni?

Célom volt, hogy egy olyan megbízható vállalatnál dolgozhassak, mely nagy múltra tekint vissza és emellett a jövője is stabil alapokon nyugszik. Valamint fontos volt számomra, hogy olyan helyen vállalhassak munkát, ahol támogatják a fiatal pályakezdők fejlődését. A Szerencsejáték Zrt. mindegyik szempont alapján tökéletes választásnak bizonyult.

Hogy érzed, mely területen/területeken fejlődtél az eddigi munkád során? Hogyan támogatja a vállalat a szakmai fejlődésedet?

Eddigi munkám során aligha akad olyan területe a szakmának, ahol nem próbálhattam ki magam. A legtöbb területen nagyon sokat fejlődtem, kezdve a social média kampányok tervezésétől, azok posztszintű megvalósításáig. A vezetőimtől és közvetlen kollégáktól, szakértőktől rengeteg segítséget és támogatást kapok nap mint nap ahhoz, hogy on-the-job minél jobban teljesítsek. Emellett számos készség szintű és szakmai képzésen vehetek részt, amik mind gyorsítják ezt a folyamatot.

Melyik volt az eddig legizgalmasabb, legérdekesebb feladat, amiben részt vettél? Mire vagy a legbüszkébb?

A legizgalmasabb számomra egyértelműen a Szuperkoncert volt. Korábban soha nem dolgoztam ilyen nagyszabású rendezvényen, és nagyon izgalmas volt látni, megtapasztalni hogyan fut végig egy ilyen projekt első lépéstől az utolsóig. Közösségi média kommunikációs szempontból a helyszíni tartalmak gyártása pedig kifejezetten nagy élmény volt a koncert ideje alatt, hiszen a tartalomgyártás mellett volt lehetőségem találkozni személyesen is az előadókkal, illetve véleményvezérekkel, akikkel együtt dolgoztunk a kampány során. A legbüszkébb a Top 100 Vezetői Fórumon tartott előadásra vagyok, melyen egy senior kollégámmal együtt prezentáltunk a közösségi média aktuális helyzetéről. Ezen a fórumon, ahogy a neve is mutatja, elsősorban vezetők vesznek részt, így ez igazi kihívás volt számomra. A felkészülés alatt rengeteg segítséget kaptam kollégáimtól, vezetőimtől, az előadást követően pedig számos pozitív visszajelzés érkezett.

Hogyan írnád le a csapatot, akikkel nap mint nap együtt dolgozol? Milyen érzés ehhez a csapathoz tartozni?

Mind szakmailag, mind emberileg úgy érzem a legjobbakkal dolgozhatok együtt és ez nap mint nap arra ösztönöz, hogy a maximumot hozzam ki magamból.

Mit üzensz a pályakezdő fiataloknak, miért éri meg a Szerencsejáték Zrt.-hez jelentkezni?

Pályakezdőként azt gondolom nagyon gyorsan lehet fejlődni. Ahhoz, hogy ezt a tanulási időszakot minél hatékonyabban töltsük ki, olyan közegre van szükség, ahol valódi szakmai kihívások elé állítják az embert és ehhez olyan támogató csapat társul, mely segítséget nyújt abban, hogy sikerrel lehessen venni ezeket a kihívásokat. Tapasztalataim szerint a Szerencsejáté Zrt.-nél egyikben sincs hiány.