Mit szeretsz leginkább a munkádban?

Számomra nincs két egyforma nap vagy program. Szeretem a feladatok változatosságát, a pörgést, a közös munkát a kollégáimmal és a projektekben résztvevő munkatársakkal. Ez a munka ugyanakkor komoly felelősséggel is jár, hiszen hatással vagyok a hozzánk érkező munkavállalók attitűdjére, támogatom őket.

Miért választottad a Szerencsejáték Zrt.-t? Milyen érzés a Szerencsejáték Zrt.-hez tartozni?

Korábbi munkáim során multinacionális cégeknél dolgoztam, ezért fontos szempont volt számomra, hogy nagyvállalati környezetben folytathassam a karrieremet. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan egyedi szolgáltatást nyújtó társaságnál dolgozhatok, amelynek neve hallatán mindig mosolyogni kezdenek az emberek.

Hogyan írnád le a csapatot, akikkel nap mint nap együtt dolgozol? Milyen érzés ehhez a csapathoz tartozni?

A szervezetfejlesztő csapatban folyó munka számomra egyet jelent a kreativitással. Bár mindenki önállóan dolgozik, több feladatban is összekapcsolódunk. Megosztjuk egymással a javaslatainkat, majd közösen mérlegelünk és döntünk. A csapatunkban nem léteznek rossz gondolatok vagy ötletek, hiszen elfogadjuk, hogy mindenki másban jó és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt lehetősége is legyen kihozni magából.

Milyen kihívásokkal találkozol a munkád során, valamint hogyan oldod meg ezeket a helyzeteket?

A váratlan helyzetek kezelése számomra szemlélet kérdése. Azt vallom, ha proaktívan és megoldásközpontúan tekintesz egy kihívásra, akkor félig már meg is oldottad, a többi pedig már jön magától. A saját fejlődésed kulcsa pedig abban van, ha egy-egy ilyen helyzet után megállsz és visszatekintesz, levonod a tanulságokat és ezeket beépíted a működésedbe.

Mit üzensz jövőbeli kollégádnak, miét jelentkezzen a Szerencsejáték Zrt.-hez?

Meglátásom szerint ma a munkáltatók nem alkalmas személyeket, hanem megbízható csapattagokat keresnek. A szakmai tapasztalaton messze túlmutathat, hogyan állsz hozzá a feladataidhoz, mennyire vagy jelen és mennyire számíthatunk Rád! Akkor jelentkezz, ha úgy érzed, hogy a karriered következő állomása helyett egy olyan közeget keresel, amelyben szakmailag Te is kiteljesedhetsz. Ha így van, akkor lehet, hogy a következő héten már a folyosón fogunk köszönni egymásnak.