Mit szeretsz leginkább a munkádban?

Mindig is szerettem változatos és összetett feladatokkal foglalkozni, a Level UP! program koordinálása pedig pont ilyen. Számomra nincs két egyforma nap vagy program. Szeretem a feladatok változatosságát, a pörgést, a közös munkát a kollégáimmal és a programban résztvevő munkatársakkal. Ez a munka ugyanakkor komoly felelősséggel is jár, hiszen hatással vagyok a hozzánk érkező fiatal munkavállalók attitűdjére, támogatom és mentorálom is őket. A Level UP! számomra nem csupán egy feladat, sokkal inkább egy küldetés.

Miért választottad a Szerencsejáték Zrt.-t? Milyen érzés a Szerencsejáték Zrt.-hez tartozni?

Korábbi munkáim során multinacionális cégeknél dolgoztam, ezért fontos szempont volt számomra, hogy nagyvállalati környezetben folytathassam a karrieremet. A Level UP! program haladó szellemiségű marketing kampánya engem kifejezetten kíváncsivá tett, hiszen a Szerencsejáték Zrt. munkáltatói márkájával korábban még nem találkoztam. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan egyedi szolgáltatást nyújtó társaságnál dolgozhatok, amelynek neve hallatán mindig mosolyogni kezdenek az emberek.

Hogyan írnád le a csapatot, akikkel nap mint nap együtt dolgozol? Milyen érzés ehhez a csapathoz tartozni?

A szervezetfejlesztő csapatban folyó munka számomra egyet jelent a kreativitással. Bár mindenki önállóan dolgozik, több feladatban is összekapcsolódunk. Megosztjuk egymással a javaslatainkat, majd közösen mérlegelünk és döntünk. A csapatunkban nem léteznek rossz gondolatok vagy ötletek, hiszen elfogadjuk, hogy mindenki másban jó és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt lehetősége is legyen kihozni magából.

Melyik a számodra legkedvesebb/legemlékezetesebb pillanat, ami a munkád során történt Veled?

Szerencsére egészen sok emlékezetes pillanat jut eszembe az elmúlt időszakból, melyekből az egyik legkedvesebbet osztom meg Veletek. Szeptemberben tartottunk egy évnyitó rendezvényt a 2021-ben indult utánpótlás évfolyam munkatársainak. A workshop egyik feladata azt volt, hogy foglalják össze és képekben jelenítsék meg, mit adott számukra a Level UP! program első éve. Szívmelengető érzés volt számomra, amikor a program számukra fontos értékei között az én érkezésemet és az addigi munkámat is kiemelték. Ez a pozitív visszajelzés számomra azt jelentette, valóban megérkeztem hozzájuk.

Milyen kihívásokkal találkozol a munkád során, valamint hogyan oldod meg ezeket a helyzeteket?

A váratlan helyzetek kezelése számomra szemlélet kérdése. A Level UP! program keretében három csoport programját tervezem és szervezem párhuzamosan, így mindig van arra lehetőségem, hogy egy-egy programot újra gondoljak. Azt vallom, ha proaktívan és megoldásközpontúan tekintesz egy kihívásra, akkor félig már meg is oldottad, a többi pedig már jön magától. A saját fejlődésed kulcsa pedig abban van, ha egy-egy ilyen helyzet után megállsz és visszatekintesz, levonod a tanulságokat és ezeket beépíted a működésedbe.

Mit üzensz jövőbeli kollégádnak, miét jelentkezzen a Szerencsejáték Zrt.-hez?

Meglátásom szerint ma a munkáltatók nem alkalmas személyeket, hanem megbízható csapattagokat keresnek. A szakmai tapasztalaton messze túlmutathat, hogyan állsz hozzá a feladataidhoz, mennyire vagy jelen és mennyire számíthatunk Rád! Akkor jelentkezz, ha úgy érzed, hogy a karriered következő állomása helyett egy olyan közeget keresel, amelyben szakmailag Te is kiteljesedhetsz. Ha így van, akkor lehet, hogy a következő héten már a folyosón fogunk köszönni egymásnak.