Már régóta tagja vagy a Szerencsejáték Zrt.-nek. Mesélj egy kicsit a vállalatnál töltött éveidről, a karrierutadról és arról, hogy miért csatlakoztál a Szerencsejáték Zrt.-hez.

Életemben először 19 éves koromban léptem be egy lottózóba. Azonnal magával ragadott az ottani hangulat, a játék érezhető izgalma és a totót töltögető emberek játékszenvedélye. Már akkor eldöntöttem, hogy amint lehetőségem lesz rá, azonnal csatlakozom a csapathoz, hogy naponta átélhessem ezt az izgalmat és boldogságot. A csatlakozásom óta itt eltöltött éveket a mai napig jó hangulatban élem meg.

Miért tartod különlegesnek a Szerencsejáték Zrt.-t? Milyen erősségei vannak a vállalatnak, miben különbözik más értékesítői vállalatoktól?

A vállalat erőssége, hogy más cégekkel ellentétben nagyobb stabilitást biztosít, így biztonságban érezhetem magam.

Mesélj egy kicsit a csapatról, kollégádról/kollégáidról. Milyen a közös munka, hogy zajlik egy napod?

Az üzletben a csapatmunka elengedhetetlen, valamint fontos a bizalom és a megbízhatóság is a kollégák között. Egységesen kivesszük a részünket a munkából, ezáltal dinamikusan működik a csapatmunka. 

Milyen érzés napi szintű kapcsolatot ápolni játékosainkkal, hozzájárulni mások szerencséjéhez?

A napi szintű kapcsolat a játékosokkal többnyire jó érzéssel tölt el és külön örülök neki, hogy többen kifejezetten hozzánk jönnek játszani, úgymond a kabalájuk vagyunk. Mások szerencséjéhez hozzájárulni csodálatos érzés, néha még könnyet is csal a szemembe.

Milyen érzéssel tölt el az a felelősség, hogy lottózói munkatársként elengedhetetlenül fontos szerepet játszol kollégáiddal együtt a vállalat sikereiben, növekedésének megtartásában?

Az üzletben a csapatmunka elengedhetetlen, valamint fontos a bizalom és a megbízhatóság is a kollégák között. Egységesen kivesszük a részünket a munkából, ezáltal dinamikusan működik a csapatmunka.  A felelősség, hogy a vállalat sikereiben aktív résztvevők vagyunk, segít kihozni belőlünk a maximumot. A siker ugyanis közös érdekünk.

Melyik a számodra legkedvesebb/legemlékezetesebb pillanat, ami a munkád során történt Veled?

A legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor egy kedves néni nálam vett egy sorsjegyet, amivel 5 millió forintot nyert. Azt az örömteli arcot sosem felejtem el. De a mindennapok során is akadnak nagyon jó pillanatok. Például, amikor a játékos távozáskor megköszöni a kedvességemet és a mosolyomat. Ilyenkor érzem igazán, hogy érdemes volt ezt a munkát választani.

Mit üzensz jövőbeli kollégádnak, miét jelentkezzen a Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatához?

Ha szereti a játékot, a sportokat, ha tud örülni mások szerencséjének és szeretne egy megbízható, stabil csapat tagja lenni, akkor ne habozzon jelentkezni.