Már több éve erősíted a Szerencsejáték Zrt. lottózói csapatát. Hogy néz ki egy napod?

Változó beosztásban dolgozunk, így a munka reggel vagy délután is kezdődhet. A lottózót felkészítjük a vásárlók, a játékosok fogadására, eközben munkatársaimmal átbeszéljük a legfontosabb teendőket az adott napra vonatkozóan (pl.: indult-e akciós játék, aminek a promóciós anyagait ki kell helyezni az ügyféltérben; történt-e valami a sport világában, ami fontos lehet a fogadóink számára stb.) A munka általában jó hangulatban telik, sokan vannak így pörgősen és gyorsan véget ér a nap.

Milyen főbb feladataid vannak értékesítőként?

Az alapvető feladatom a lottójátékok, sportfogadások és a sorsjegyek értékesítése, az ezekről való tájékoztatás, de saját feladatomnak érzem a lottózói jó hangulat megteremtését és fenntartását is. Közvetlen, családias csapatban van szerencsém dolgozni, ahol a humor és a profi értékesítési technikák kéz a kézben járnak.

Mesélj a csapatodról, kollégáidról, akikkel együtt dolgozol!

Segítőkész, befogadó, eredményorientált. Korábban sehol sem voltak olyan fantasztikus kollégáim, mint itt. Nyugodtan mondhatom, hogy az évek során a munkatársaim a barátaimmá váltak, akikkel - amikor csak lehet, a lottózón kívül is gyakran összejárunk.

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen csapatban van szerencsém dolgozni. Magasra tették a lécet!

Hogyan fejlődsz a munkád során?

Az ország egyik legforgalmasabb lottózója révén mindig más játékosokkal, feladatokkal és kihívásokkal volt/van szerencsém találkozni. A fejlődés alapvető feltétele a változatosság illetve az, hogy tanuljunk a hibáinkból és merjünk segítséget kérni! Ez egy véget nem érő folyamat része. Úgy gondolom, hogy amióta itt dolgozom sokkal nyitottabb és empatikusabb lettem, de még sokat kell fejlődnöm.

 

 

 

 

 

 

Mit tapasztalsz, aki szeretne lottózói eladóként dolgozni, milyen kompetenciákkal rendelkezzen?

Aki ezen a területen szeretne érvényesülni, annak meg kell ismernie a forgalmazott játékainkat, energikusnak és empatikusnak szükséges lennie és előnyére válhat, ha érdeklik a sportesemények, sportrendezvények. Ez utóbbi is kiemelten fontos, hiszen a játékélményt fokozza, ha a tippmix fogadóban tudatosul, hogy ismerjük az általa megjátszott csapatot, csapatokat!

Mit üzensz az esetleges jövőbeni kollégádnak?

Ha úgy érzed, hogy megvan benned a kellő elszántság és túlteng benned az "Ide nekem az oroszlánt is!" érzés, akkor jelentkezz! Ha interjúra jössz hozzánk, akkor azt megelőzően kicsit ismerkedj meg a lottójátékainkkal, szedd össze a gondolataid, légy nyitott és légy önmagad!