Évek óta lottózói eladóként erősíted a Szerencsejáték Zrt. eladói csapatát. Mit gondolsz, miért különleges nálunk értékesítő kollégának lenni?

Lottózói eladóként hatalmas a felelősségünk, hiszen a vállalat megítélése a mi munkánkon is múlik. Az értékesítők kötik össze cégünket a játékosainkkal, kvázi mi képviseljük ilyenkor a Szerencsejáték Zrt.-t. Az emberek azért jönnek hozzánk a lottózóba, mert szeretnek játszani, és persze szeretnék általunk megvalósítani a céljaikat és az álmaikat. Együtt reménykedünk és örülünk a vásárlóinkkal, csodálatos érzés látni, ha valakinek a szemünk előtt változik meg az élete egyik pillanatról a másikra.

Korábban edzőként is dolgoztál már - a sport szeretete mindig jelen volt az életedben?

Igen, fiatalon igyekeztem minél több sportágat kipróbálni, később néhány évig utánpótláskorú labdarúgókat is edzettem. Így nem csoda, hogy a Tippmix eseményeivel kapcsolatban is igyekszem naprakész lenni, rengetegen kérnek tőlem tanácsot, vagy beszélgetnek velem mérkőzésekkel kapcsolatban. Legyen szó fehérorosz fociról, vagy orosz asztaliteniszről. Úgy vélem eladóként a sportágak, csapatok, bajnokságok ismerete nagy segítséget jelent a mindennapi munkám során.

Mesélj a csapatodról, kollégáidról, akikkel együtt dolgozol!

Körülbelül egy évig helyettesítő eladóként dolgoztam a főváros számos lottózójában, és nagyon sokat tanultam a kollégáimtól minden téren. Másfél éve pedig a 41. számú lottózó csapatát erősítem teljes állásban Kispesten, a Shopmark bevásárlóközpontban. Két munkatársam már régebb óta dolgozik a vállalatunknál, az ő tapasztalatuk, szakértelmük segítségével még pontosabban, még nagyobb odafigyeléssel és szorgalommal végzem a munkám. A mi kis csapatunk rendkívül barátságos, segítőkész és empatikus.

Hogy látod, miben különbözik a Szerencsejáték Zrt. a többi nagyvállalattól?

A nagyvállalatok többsége az emberek kapcsán pusztán számokban gondolkodik, darabszámra méri őket. A Szerencsejáték Zrt. azonban minden egyes munkatársára odafigyel. Ha kérdésem van, nyugodtan fordulhatok adott esetben az üzletvezetőhöz, a területi képviselőhöz, vagy a vezetőség tagjaihoz, mindenhonnan pontos, gyors és szakszerű választ kapok. Úgy érzem, hogy itt számít a véleményem, és önazonos tudok maradni minden esetben.

 

 

 

 

 

 

Mit üzensz az esetleges jövőbeni kollégádnak?

Ne félj kérdezni, és légy mindig őszinte! Ez vonatkozik az első interjúra, a betanulási időszakra, de akkor is érvényes, ha már évek óta itt dolgozol. Ha hibázol is, mondd el, hogy mi történt, ha nem jut eszedbe valami, vagy segítségre van szükséged, kérdezz! Mi egy hajóban evezünk minden szinten, egymást segítve tudunk csak értéket teremteni és élményt nyújtani a játékosaink számára.