Kérjük meséld el, mikor csatlakoztál a Szerencsejáték Zrt.-hez és miért jelentkeztél hozzánk?

2013 óta erősítem a Szerencsejáték Zrt. csapatát, jelenleg a 22. számú Lottózó eladója vagyok. Az előző munkám során egy kaszinóban dolgoztam, mint Játéktermi asszisztens, így nem állt tőlem távol a szerencsejáték világa. A Szerencsejáték Zrt.-nél eltöltött első 6 évem során is sokat tudtam fejlődni, melynek köszönhetően 2019-ben az Év eladója elismerésben részesültem. 

Miért tartod különlegesnek a Szerencsejáték Zrt.-t? Milyen erősségei vannak a vállalatnak, miben különbözik más értékesítői vállalatoktól?

Meglátásom szerint vállalatunk erős, stabil lábakon áll, melyet tükröz a folyamatos, évente a vállalat által produkált árbevételi rekord.

Mi motivál a mindennapokban? Hogy érzed, milyen területeken fejlődtél és fejlődsz napi szinten a munkád során?

Ahogy a szólás tartja: „Jó pap holtig tanul.”. Az évek alatt kitapasztaltam, hogy adott napszakban, hogy álljak hatékonyan a lottózóba belépő játékosokhoz, valamint, hogy a vásárlói preferenciák szerint hogyan érdemes kihelyezni a sorsjegyeket.

Mesélj egy kicsit a csapatról, a kollégáidról. Milyen a közös munka, hogy zajlik egy napod?

A közvetlen munkatársaimmal teljes az összhang és az összetartás közöttünk. Csapatunkat nagyon jól erősítik fiatal kollégáink is, akik közül többüknek én ajánlottam a lottózót, mint munkahelyet.

Milyen érzéssel tölt el az a felelősség, hogy lottózói munkatársként elengedhetetlenül fontos szerepet játszol kollégáiddal együtt a vállalat sikereiben, növekedésének megtartásában?

Véleményem szerint a Szerencsejáték Zrt. egyik alappillére mi, lottózói eladók vagyunk, mert az első kapcsolatot mi teremtjük játékosainkkal. Ezért nagyon igyekszünk arra, hogy minden nap, minden tekintetben a maximumot adjuk játékosainknak, hogy a hűség megmaradjon. Új és régi vendégeink is szívesen játszanak nálunk napi szinten, folyamatosan visszajárnak hozzánk a lottózóba.

Melyik a számodra legkedvesebb/legemlékezetesebb pillanat, ami a munkád során történt Veled?

Két nagyon emlékezetes dolgot tudnék megemlíteni eddigi munkám során. Az egyik nagyszerű pillanat az volt, amikor a Groupama Arénában dolgoztam, ugyanis egy kiemelt mérkőzés alkalmával a vállalatnál kifejezetten engem kértek meg, hogy képviseljem a Szerencsejáték Zrt.-t. A másik kiemelkedő alkalom pedig akkor volt, amikor 2019-ben, az év végi rendezvényen engem választottak meg az Év eladójának.

Mit üzensz jövőbeli kollégádnak, miért jelentkezzen a Szerencsejáték Zrt. értékesítési hálózatához?

Szívből ajánlom másnak is ezt a munkahelyet, mert itt van lehetőség szakmai fejlődésre, valamint kiemelkedő a bérezés és a béren kívüli juttatási csomag is. Számomra az is nagyon pozitív, hogy a Szerencsejáték Zrt.-ben nagyon jó sportolási lehetőségek vannak, akár csapatban vagy egyénileg is különböző rendezvényeken.